Kanye West in Kim Kardashian naj bi živela ločeno

Raper Kayne West in zvezdnica Kim Kardashian West živita ločeno in hodita na zakonsko terapijo, je v torek poročala televizija NBC News. Glede na vir blizu družini par živi ločeno že zadnjih nekaj mesecev.

 

West že zadnjih nekaj mesecev živi v Wyomingu, Kim Kardashian West pa skupaj s štirimi otroki v Kaliforniji, povzema francoska tiskovna agencija AFP.

Govorice o težavah enega najslavnejših zvezdniških parov, ki se je poročil v Italiji leta 2014, niso nič novega. Par pa naj bi sedaj hodil na terapijo, kjer se spopadata s težavami, ki so običajne za partnerske zveze, je še povedal vir za NBC News. Ob tem je zagotovil, da v težave ni vpleten še kdo tretji.

“Kanye ljubi svojo razširjeno družino. Res so si blizu. Hodita na terapijo. Prizadevata si za svoj zakon,” je povedal vir.

Razpravljala naj bi tudi o ločitvi, ampak trenutno še niso vložili zahteve po tem, saj želita najprej rešiti težave. Več tabloidov je sicer poročalo, da se Kim Kardashian West že pripravlja na vložitev zahteve za ločitev.

Kanye West je bil v preteklosti iskren glede svojih težav z bipolarno motnjo. Ta se je med drugim kazala z objavljanjem in brisanjem nenavadnih tvitov ter očitanjem soprogi in tašči, da ga skušata zakleniti. Ob vseh izbruhih pa je Kim Kardashian West predvsem pozivala javnost in medije, naj izrazijo podporo in sočutje.

Bipolarna motnja je duševna bolezen, ki jo zaznamujejo predvsem skrajna nihanja razpoloženja.

Source
STA
Back to top button