George Clooney o besnem izbruhu Toma Cruisa: Ne poznamo cele zgodbe

George Clooney je potem, ko je Tom Cruise dodobra okrcal snemalno ekipo pojasnil, kako bi zadeve reševal on.

Potem, ko je v javnost pricurljal zvočni posnetek, na katerem Tom Cruise besno kriči na snemalno ekipo, ki sodeluje pri snemanju filma Misija nemogoče 7, se je oglasil George Clooney in v intervjuju s Howardom Sternom povedal, kaj si misli o celotni zadevi in kako bi v enaki situaciji postopal sam.

Po poročanju časopisa The Sun, je Cruise v pristnosti ekipe, milo rečeno, povzdignil glas zaradi nespoštovanja ukrepov za omejitev epidemije novega koronavirusa, ker sta dva člana stala preblizu računalniškega zaslona.

“Če vaju še enkrat vidim narediti to, vaju ne bo več! Lahko se pogovorita z ljudmi, ki zaradi zapiranja naše industrije izgubljajo domove. S tistimi, ki ostajajo brez hrane na mizah in brez sredstev za plačevanje šolanja otrok. Vsako noč, preden zaspim, razmišljam o tem in o prihodnosti našega dela,” je med drugim kričal Tom in vse skupaj podkrepil s sočnimi kletvicami.

“Mislim, da ni pretiraval, kajti to je velik problem,” je George povedal Sternu in dodal: “Sam imam prijatelje, ki so se zaradi pandemije znašli v stiski.”

A čeprav Clooney lahko razume resnost situacije je pojasnil tudi, da bi sam zadeve reševal drugače:

“Vsega skupaj ne bi tako napihnil. Človeka, ki sta storila napako, bi poklical na samo in se pogovoril z njima. Imeti moč je lahko dvorezen meč. Človek, ki jo drži v rokah, je odgovoren za vse ostale in Tom razmišlja prav. Treba je razumeti, da mora biti odgovoren. Kajti če bi se snemanje ustavilo, bi veliko ljudi ostalo brez dela. Vendar njegova reakcija ni v mojem stilu.”

Je pa zveznik opozoril, da smo slišali le eno plat zgodbe:

“Ljudje, ki so bili ob dogodku zraven, bodo zagotovo povedali več. Razumem ga, zakaj je to storil in povedal ni nič napačnega. Res je, da bi sam ravnal drugače, a ne poznam vseh okoliščin. Morda se je tisto, kar je Toma tako zelo zmotilo, prej ponovilo že deset, 15-krat. Zato ga nikakor ne obsojam.”

Via
Eonline
Source
micna.slovenskenovice.si
Back to top button