S podobami Bernieja Sandersa z rokavicami zbrali 1,8 milijona dolarjev za dobrodelne namene

Poudarki zgodbe
  • Sanders je različne izdelke, kot so majice, nalepke, puloverji in drugo z napisom "Predsedujoči Sanders" dal na prodaj na svojo spletno stran prejšnji četrtek in prve pošiljke so pošle v manj kot 30 minutah.

Podobe ameriškega senatorja iz Vermonta Bernieja Sandersa s pletenimi rokavicami na inavguraciji predsednika Josepha Bidna so na vse mogoče šaljive načine obkrožile svet, doma v Vermontu pa zagotovile 1,8 milijona dolarjev za dobrodelne namene.

Sanders je v sredo naznanil, da so s prodajo raznega blaga, na katerem je njegova fotografija v rokavicah, razne dobrodelne organizacije v zadnjih petih dneh zbrale 1,8 milijona dolarjev. Sanders je različne izdelke, kot so majice, nalepke, puloverji in drugo z napisom “Predsedujoči Sanders” dal na prodaj na svojo spletno stran prejšnji četrtek in prve pošiljke so pošle v manj kot 30 minutah.

“Z Jane sva bila navdušena nad vso ustvarjalnostjo številnih ljudi v zadnjem tednu in sva zelo vesela, da sva lahko izkoristila mojo slavo na internetu za pomoč prebivalcem Vermonta,” je sporočil Sanders z omembo svoje soproge. Slavne rokavice spletene iz reciklirane volne je Sandersu preko hčerke podarila učiteljica iz Vermonta Jen Ellis.

Source
STA
Back to top button