Po 20 letih bodo obnovili humoristično serijo Frasier

Po 20 letih bodo obnovili priljubljeno ameriško humoristično serijo Frasier, v kateri je Kelsey Grammer odigral pikolovskega psihiatra s svojo radijsko oddajo. Igralec je potrdil oživitev serije in izrazil veselje, da bo lahko delil naslednje poglavje potovanja doktorja Frasierja Cranea. Ali se bodo vrnili tudi drugi igralci zasedbe, ni znano.

Frasier ostaja ena najuspešnejših ameriških televizijskih komedij. Na ogled je bila 11 sezon med letoma 1993 in 2004 na televiziji NBC. Osvojila je 37 nagrad emmy, vključno s petimi za najboljšo humoristično serijo.

“Oboževalci si že dogo želijo vrnitve serije in želja je zdaj uslišana,” je po pisanju britanskega BBC povedal predsednik CBS Studios David Stapf.

Serija bo na voljo v novi storitvi za pretočno predvajanje Paramount +, vendar niso navedli datuma, kdaj si jo bo občinstvo lahko ogledalo.

Doktor Frasier Crane se je prvič pojavil v televizijski seriji Na zdravje, serija Frasier pa je začrtala njegovo vrnitev v rojstni Seattle, da bi skrbel za svojega razdražljivega očeta. Odigral ga je John Mahoney, ki je umrl leta 2018.

V ospredju serije so bili tudi Frasierjevi odnosi z bratom Nilesom, ki ga je odigral David Hyde Pierce, angleško hišno pomočnico Daphne Moon, ki jo je igrala Jane Leeves, in producentko Roz Doyle, ki jo je igrala Peri Gilpin.

Source
sta.si
Back to top button