SvetKultura

Igralka Evan Rachel Wood žrtev Marilyna Mansona

Poudarki zgodbe
  • Po pisanju francoske tiskovne agencije AFP je le nekaj ur po novici Mansonova založba Loma Vista Recordings sporočila, da z njim prekinja sodelovanje.

Ameriška igralka Evan Rachel Wood je v ponedeljek razkrila ime spolnega nasilneža, katerega žrtev je bila vse od najstniških let. Igralka, ki je že v večkrat omenjala, da je bila žrtev spolnega nasilja v partnerskem odnosu, pri čemer ni omenjala storilca, je zdaj zapisala, da jo je zlorabljal Brian Warner, bolj znan kot Marilyn Manson.

Kot je pojasnila igralka, jo je glasbenik začel nadlegovati že v najstniških letih, pozneje pa jo je grozovito zlorabljal več let. Evan Rachel Wood in Manson sta bila sicer par od leta 2007, razšla pa sta se kmalu po zaroki leta 2010.

Igralka se je opisala kot popolnoma zmanipulirano osebo z opranimi možgani, ki vse doslej ni uspela razkriti njegovega imena. Zdaj pa ima dovolj življenja v svetu obrekovanja, izsiljevanja in maščevanja, so njene besede povzeli mediji.

“Tukaj sem, da izpostavim tega nevarnega človeka in s tem opozorim vse, ki so mu doslej omogočali nasilje, da ne uniči še več življenj. Stojim skupaj s številnimi žrtvami, ki ne bodo več tiho,” je poudarila 33-letna igralka.

Obenem je Evan Rachel Wood objavila tudi obtožbe štirih drugih žensk o posilstvih ter spolnem in psihološkem nasilju 52-letnega Mansona, ki ga bremenijo tudi jemanja drog, ustrahovanja in groženj s smrtjo.

Manson je na Instagramu objavil zapis, v katerem je zanikal vse obtožbe. Označil jih je za grozljivo izkrivljanje resničnosti.

Source
sta.si
Back to top button