AktualnoŠport

Dvema igralcema PSG med tekmo vdrli v hišo

Tatovi so v nedeljo zvečer med obračunom francoskih nogometnih klubov Paris Saint-Germain in Nantes vdrli v hiši igralcev PSG, Argentinca Angela Di Marie in Brazilca Marquinhosa, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

Zvezdniško moštvo je domači obračun proti Nantesu, ki se krčevito bori za obstanek v ligi, izgubilo z 1:2. Med tekmo je po posredovanju športnega direktorja Leonarda, argentinski trener Mauricio Pochettino rojaka Di Mario zamenjal v 62. minuti. Triintridesetletnik je po krajšem pogovoru s trenerjem odbrzel proti domu, še dodaja dpa.

Tam so Argentincu vdrli na podstrešje in odtujili vsebino iz sefa, poroča Le Parisien. Ob tem Argentinčeva družina ni opazila nič nenavadnega, dodajajo. Argentincu so vdrli že v stanovanje v Manchestru, ko je leta 2015 igral za United.

Pariški primer je že prevzela posebna enota za vlome. Ta je po pisanju dpa posredovala tudi v primeru vloma v domovanje Marquinhosa in njegovih staršev. Dodatnih informacijah, kaj naj bi tatovi odtujili, pa še ni.

“Po tekmi smo se pogovarjali o povsem drugih zadevah kot o porazu. Igralci so vendarle občutljivi,” je v nedeljo zvečer na tiskovni konferenci dejal Pochettino.

Januarja so tatovi vlomili že v hišo napadalca PSG, Argentinca Maura Icardija.

Source
STA
Back to top button