V olimpijskem letu nadaljevanje partnerstva med judo zvezo in Suzuki Slovenijo

Judo zveza Slovenija in Suzuki Slovenija sta danes na novinarski konferenci na Gradu Strmol slavnostno podpisala osmo zaporedno sponzorsko pogodbo, so v sporočilu za javnost zapisali pri zvezi.

“V izjemno veselje in čast nam je, da lahko v olimpijskem letu tik pred največjim dogodkom letos, olimpijskimi igrami v Parizu, že osmo leto zapovrstjo nadaljujemo partnerstvo s Suzuki Slovenija,” so zapisali pri zvezi. Suzuki Slovenija judo zvezi sicer tudi zagotavlja uradne avtomobile.

Njihove avtomobile slovenski judoisti in judoistke, trenerji in funkcionarji uporabljajo za poti na treninge, tekmovanja in druge obveznosti.

“Najlepše se zahvaljujem Suzuki Slovenija za ponovno podaljšanje sponzorske pogodbe. Samo želimo si lahko, da bi bilo več takšnih podjetji, ki bi nas vrsto let neumorno podpirala tako kot oni, za kar smo izjemno hvaležni. Suzuki in judo gradita na enakih vrednotah spoštovanja in trdega dela. Verjamem, da nam prav skupne vrednote prinašajo uspeh, ki ga bomo želi tudi v prihodnje,” je na današnji novinarski konferenci dejal predsednik zveze Bogdan Gabrovec.

“Podpis že osme zaporedne pogodbe dokazuje našo zavezanost podpori enemu od najbolj trofejnih slovenskih športov. Verjamem, da smo pri Suzukiju do sedaj že dodali nekaj kamenčkov v mozaik preteklih uspehov in da bomo dodali še kakšnega v mozaik bodočih. Letos je spet olimpijsko leto in nova priložnost za dokazovanje. Vsem petim slovenskim judoistkam, ki se bodo na pariških tatamijih potegovale za kolajne, želimo, čim več uspeha in potrebne športne sreče, da uresničijo svoje športne sanje,” pa je povedal direktor podjetja Peter Verčič.

Back to top button