V ligi ICEHL bodo tekme nadomeščali med reprezentančnim premorom

Vodstvo regionalne hokejske lige ICEHL je sporočilo, da bodo tekme, ki so jih doslej morali zaradi okužb v ekipah prestaviti, nadomeščali med februarskim terminom, ki je bil sprva v koledarju predviden kot prost. Takrat bi morale igrati reprezentance, a so v Avstriji tekmovanje v Celovcu odpovedali.

 

 

Avstrijska hokejska zveza je danes zaradi naraščajočega števila okužb odpovedala turnir v Celovcu med 10. in 12. februarjem, na katerem bi morali igrati še Norveška in Francija.

Liga ICEHL je nato sporočila, da bo v to obdobje uvrstila tekme, ki so jih doslej odpovedali oziroma prestavili. Vse tekme bodo ekipe sicer morale odigrati najpozneje do 27. februarja, ko se bo končal redni del tekmovanja. Nadomestiti bodo morali 15 prestavljenih tekem, ki jih bodo razvrstili med 7. in 13. februarjem.

Med ekipami, ki bodo morale nadomeščati tekme, je tudi ljubljanska SŽ Olimpija: v začetku leta 2022 je namreč zaradi zdravstvenih razlogov ostala brez štirih načrtovanih dvobojev z Bolzanom, Salzburgom, Fehervarjem in Pustertalom.

Source
STA
Back to top button