STA in NZS danes o pripravah na evropsko prvenstvo do 21 let

Slovenska tiskovna agencija (STA) v sodelovanju z Nogometno zvezo Slovenije (NZS) pripravlja spletni pogovorni dogodek o pripravah na nogometno evropsko prvenstvo do 21 let v Sloveniji in na Madžarskem. Ta bo danes ob 11. uri na povezavi vzivo.sta.si, kjer bo posnetek pogovora na voljo tudi za kasnejši ogled.

Na dogodku bodo gosti predstavili dejavnosti NZS pred prvenstvom in priprave štirih slovenskih mest gostiteljev (Ljubljana, Maribor, Celje in Koper) na največji nogometni dogodek v zgodovini samostojne Slovenije.

V pogovoru bodo sodelovali Lea Soklič, vodja projekta EP do 21 let na NZS, Dejan Crnek, podžupan mestne občine Ljubljana, Nataša Ritonja, vodja za mednarodno sodelovanje v kabinetu župana mestne občine Maribor, Patrik Peroša, vodja projektne skupine za koordinacijo EP U21 na mestni občini Koper, in Katarina Karlovšek, vodja lokalnega organizacijskega odbora v Celju.

EP bodo sicer ob Mariboru, Ljubljani, Kopru in Celju gostili še Budimpešta, Györ, Szekesfehervar in Sombotel.

Prvenstvo reprezentanc do 21 let, na njem bo prvič 16 ekip, bo zaradi natrpanega programa in posledic pandemije novega koronavirusa nekoliko drugačno kot običajno. Skupinski del bo med 24. in 31. marcem, izločilni boji pa med 31. majem in 6. junijem.

Source
STA
Preverite tudi
Close
Back to top button