Šok: pri 38 letih umrl nekdanji športni zvezdnik

Umrl je nekdanji zvezdnik ameriškega nogometa in lige NFL Vincent Jackson, ki je v karieri igral za San Diego Chargers in Tampa Bay Buccaneers. Jacksona, trikratnega udeleženca tekme zvezd, so našli mrtvega v hotelski sobi na Floridi, so sporočile lokalne oblasti.

Vincent Jackson, ki je januarja dopolnil 38 let, je bil v hotelu v Brandonu od 11. januarja, v ponedeljek pa so ga našli mrtvega v sobi. Še 12. februarja so iz lokalne policije govorili z Jacksonom, dan po tem, ko je njegova družina prijavila izginotje. Po prekinitvi iskanja pa ga je mrtvega, brez znakov poškodb, v sobi našlo osebje hotela.

“Srce me boli za vse bližnje, od žene do otrok in tudi navijačev Buccaneers, ki so ga oboževali,” je šerifa Chada Chronisterja navedla nemška tiskovna agencija dpa.

“Gospod Jackson je bil predan mož, ki je družino in skupnost postavljal pred vse. Številnih se je dotaknil tudi s fundacijo Jackson In Action 83. Delili smo strast za podporo vojaških družin. Pogrešali ga bomo, ne le navijači po državi, temveč tudi ljudje v okrožju Hillsborough, ki so bili deležni njegovih velikodušnih prispevkov,” je še dodal Chronister.

“Šokirani smo in žalostni. Vincent je bil ljubljenec navijačev ne le zaradi vrhunske igre, temveč tudi zaradi vpliva, ki ga je imel na lokalno skupnost,” so med drugim zapisali pri Chargers.

Via
STA
Source
Siol
Preverite tudi
Close
Back to top button