Rangnick in Martial rešila spor?

Trener Manchester Uniteda Ralf Rangnick je danes dejal, da se je odkrito pogovoril s francoskim reprezentantom Anthoyjem Martialom, s katerim sta se zapletla v nesporazum glede vprašanja, zakaj Francoz ni potoval na tekmo proti Aston Villi. Nemški strateg je novinarjem trdil, da je napadalec pot zavrnil, Martial pa je to zanikal.

 

 

Kot poroča AFP, sta spor zdaj zgladila, ali se bo Martial vrnil v ekipo, pa zaenkrat še ni jasno.

“Odkrito sva se pogovorila, vsak je predstavil svoj pogled, zakaj je do tega prišlo. Težavo smo rešili, zadnja dva dneva ni treniral, najbrž bo vadil danes, po treningu pa se bom odločil, ali bo kandidiral za naslednjo tekmo ali ne,” je dejal Rangnick, ki pa po napovedih angleških strokovnjakov nanj ne bo računal, saj se v ekipo vračata Cristiano Ronaldo in Marcus Rashford.

Nemec pa je najbolj vesel vrnitve po poškodbi Paula Pogbaja: “Že na prvem treningu je pokazal, kako dober bi lahko bil. Vsekakor nanj računam, mogoče ne še takoj, ampak po reprezentančnem premoru,” je zadovoljstvo po vrnitvi Francoza izrazil Rangnick, ki pa novinarjem ni hotel izdati, ali bo Pogba v klubu ostal tudi po preteku pogodbe ob koncu sezone.

Source
STA
Back to top button