Po Juvanovi v Mehiki navdušila še Zidanškova

Slovenska teniška igralka Tamara Zidanšek se je uvrstila v drugi krog turnirja WTA v mehiški Guadalajari z nagradnim skladom 235.000 dolarjev, potem ko je v uvodnem nastopu premagala tretjo nosilko, Rusinjo Ano Blinkovo (6:3 in 7:5). Sinoči je nastope v Mehiki med posameznicami uspešno začela tudi druga slovenska igralka Kaja Juvan, ki je Španko Aliono Bolsovo premagala s 7:5, 7:6 (5).

Zidanškova, trenutno 93. igralka lestvice WTA, je 23 mest višje uvrščeno tekmico premagala s 6:3 in 7:5 po uri in pol.

Slovenska teniška igralka Kaja Juvan se je prebila v drugi krog turnirja WTA v Guadalajari. V današnjem dvoboju prvega kroga ji v Moldaviji rojena Španka Aliona Bolsova Zadoinov ni bila kos, 20-letna Ljubljančanka, sicer osma nosilka mehiškega turnirja, je po uri in 49 minutah zmagala s 7:5 in 7:6 (5). Juvanova se bo v drugem krogu turnirja z nagradnim skladom 250.000 dolarjev pomerila z zmagovalko kanadsko-ameriškega dvoboja med Eugenie Bouchard in Caroline Dolehide.

Slovenska teniška igralka Kaja Juvan se je prebila v drugi krog turnirja WTA v Guadalajari. V dvoboju prvega kroga ji v Moldaviji rojena Španka Aliona Bolsova Zadoinov ni bila kos, 20-letna Ljubljančanka, sicer osma nosilka mehiškega turnirja, je po uri in 49 minutah zmagala s 7:5 in 7:6 (5). Juvanova se bo v drugem krogu turnirja z nagradnim skladom 250.000 dolarjev pomerila z zmagovalko kanadsko-ameriškega dvoboja med Eugenie Bouchard in Caroline Dolehide.

V drugi krog se je uvrstila tudi njega rojakinja Tamara Zidanšek. V uvodnem nastopu v konkurenci posameznic je v Mehiki premagala tretjo nosilko, Rusinjo Ano Blinkovo. Zidanškova, trenutno 93. igralka lestvice WTA, je 23 mest višje uvrščeno tekmico premagala s 6:3 in 7:5 po uri in pol. Njena naslednja nasprotnica bo boljša iz ameriškega dvoboja med Catherine McNally in Katie Volynets.

Zidanškova je nastope na turnirju WTA v Guadalajari med dvojicami začela s porazom. Zidanškova se je v paru z Američanko Ingrid Neel v prvem krogu pomerila z ameriško-madžarsko navezo Maria Sanchez – Fanny Stollar, ki je po hudem boju zmagala s 7:6 (1), 5:7, 10:4.

Via
STA
Source
Siol
Preverite tudi
Close
Back to top button