Napoli pripeljal Spinazzolo, Juventus tik pred podpisom s Thuramom (dopolnjeno)

Italijanski nogometni prvoligaš Napoli je uradno potrdil prihod branilca Leonarda Spinazzole, ki je nazadnje igral za tekmeca iz elitne italijanske lige Romo.

Enaintridesetletnik, ki ima 24 nastopov za reprezentanco, je bil del ekipe, ki je osvojila naslov evropskega prvaka 2020. Takrat je bil tudi v najboljši postavi prvenstva.

Spinazzolo zdaj čaka delo pod vodstvom trenerja Antonia Conteja. Levi bočni branilec je zadnjih pet sezon igral za Romo, poklicno pot pa je začel pri Juventusu.

Napoli je obrambo še dodatno okrepil, nov član je 22-letni Španec Rafa Marin, ki je prišel iz madridskega Reala za 12 milijonov evrov, v prejšnji sezoni je kot posojen nogometaš igral za Alaves.

Juventus pa je podpisal petletno pogodbo s francoskim vezistom Khephrenom Thuramom, za katerega bo francoskemu prvoligašu iz Nice plačal približno 20 milijonov evrov.

Torinčani, ki jih bo po novem vodil Thiago Motta, so doslej pripeljali Douglasa Luiza iz Aston Ville ter Micheleja Di Gregoria iz Monze, želijo pa si okrepiti še položaj napadalno usmerjenega vezista, krilnega igralca in srednjega branilca.

Preverite tudi
Close
Back to top button