UKC Ljubljana v prihodnjem šolskem letu razpisuje kadrovske štipendije za dijake in študente zdravstvene nege

Univerzitetni klinični center (UKC) Ljubljana želi spodbujati šolanje dijakov in študentov področja zdravstvene nege, zato v prihajajočem šolskem letu ponuja kadrovske štipendije, po končanem izobraževanju pa zaposlitev s polnim delovnim časoma za najmanj eno leto. Dijakom ponujajo 180 evrov štipendije na mesec, študentom pa 220 evrov.

K prijavi vabijo dijakinje in dijake tretjega in četrtega letnika srednješolskega programa zdravstvena nega ter študente drugega in tretjega letnika visokošolskega strokovnega študijskega programa zdravstvena nega na prvi stopnji, je UKC Ljubljana objavil na svoji spletni strani.

Izbranim dijakom in študentom bodo poleg kadrovske štipendije omogočili tudi opravljanje 80 ur delovne prakse v vsakem šolskem letu, po končanem izobraževanju bodo s štipendisti sklenili pogodbo o zaposlitvi na ustreznem delovnem mestu, s polnim delovnim časom za najmanj eno leto. “Naši strokovnjaki z različnih področij vam bodo tudi tekom šolanja pomagali, in sicer z mentorstvom pri praktičnem usposabljanju, podporo pri pripravi seminarskih ali projektnih nalog, pa tudi podporo pri nadaljnjem osebnem in strokovnem razvoju,” napovedujejo v osrednji slovenski bolnišnici.

Prijave zbirajo do 15. septembra.

Source
STA
Back to top button