AktualnoSlovenija

Podjetja lahko rešitve IT tudi najamejo

Zadnje leto se bolj kot kadarkoli doslej izkazuje, da je za uspešno poslovanje podjetij ključna digitalizacija, ki zaposlenim omogoča delo od koderkoli, poudarjajo v Telekomu Slovenije. Podjetjem, ki jim je vzpostavitev varnega in zanesljivega informacijskega okolja še vedno izziv, omogočajo tudi najem storitev informacijskih tehnologij (IT).

Rešitev najema storitev IT so v Telekomu Slovenije razvili sami in po njihovih navedbah predstavlja novost na slovenskem trgu. Gre za celovito rešitev, ki zaposlenim v podjetju omogoča enostavno in varno rabo računalnika ter pisarniških orodij in programov, ki jih potrebujejo pri svojem delu tudi na daljavo, so sporočili iz Telekoma.

Storitev, imenovana Upravljano delovno mesto, vključuje najem naprav in opreme za posamezno delovno mesto, orodja za boljšo učinkovitost, upravljanje implementiranih rešitev ter pomoč in podporo. Najem je preprost in hiter, podjetjem pa ne predstavlja dodatnih začetnih investicij.

Vsako podjetje lahko upravljano delovno mesto popolnoma prilagodi svojim potrebam ter rasti in razvoju poslovanja. Telekom Slovenije namreč nudi različne pakete za upravljanje delovnega mesta, ki vključujejo različne ravni storitev podpore, širino nabora storitev. Pri tem omogoča tudi podporo strokovnjakov 24 ur na dan, vse dni v letu.

Source
STA
Back to top button