Nova KBM z novim logotipom

Nova KBM je prenovila svojo grafično podobo z logotipom na čelu. V prihodnjih tednih jo bo postopoma vpeljala v vse segmente poslovanja, spremembe pa bo pospremila nova oglaševalska kampanja. Logotip je spremenjen tako, da ga sestavljata posodobljeni znak Nove KBM v svetlejši rdeči barvi in osvežen grafični element v turkizni barvi nekdanje Abanke.

Kot so sporočili iz Nove KBM, ki se je lani združila z Abanko, je eno ključnih sporočil obsežne korporativne oglaševalske kampanje, ki se začenja v teh dneh, sodobna bančna izkušnja. “S kampanjo sporočamo, da je Nova KBM najbolj dostopna banka v Sloveniji, ki ponuja enostavne in priročne bančne produkte ter vrhunske digitalne storitve, od katerih jih je vse več na voljo 24 ur na dan in vse dni v tednu,” so zapisali.

Ambasadorja združitve in banke sta slovenski kolesarski šampion in dvakratni športnik leta Primož Roglič ter njegova partnerica, pisateljica Lora Klinc, ki bosta sodelovala tudi pri skupnih dobrodelnih projektih in spodbujanju zdravega načina življenja med zaposlenimi.

Predsednik uprave Nove KBM John Denhof je ob tem poudaril, da so v preteklih nekaj letih opravili izjemno pot, polno pozitivnih sprememb. “Ko praznujemo 160 let od začetkov banke, z veseljem ugotavljamo, da se je Nova KBM preoblikovala iz pomembne regionalne banke v vodilnega vseslovenskega ponudnika vrhunskih univerzalnih bančnih storitev in produktov, ki jih podpira najbolj napredna in uporabnikom prijazna digitalna platforma v Sloveniji,” je dejal.

Preoblikovanje blagovne znamke je eden zadnjih korakov do končne integracije bank. “Naša posodobljena celostna podoba ponazarja ključne vrednote obeh združenih bank, tako simbolično kot vizualno,” so izpostavili v Novi KBM. S sloganom kampanje Zaupanje šteje dvojno pa želijo izpostaviti, da imajo tako njihove stranke kot zaposleni osrednjo vlogo pri vseh dejavnostih.

Potem ko je Nova KBM v začetku februarja lani od države kupila Abanko in postala njena 100-odstotna lastnica, sta se banki po pridobitvi dovoljenja bančnega regulatorja uradno združili 1. septembra lani. Združena banka se imenuje Nova KBM in ima sedež v Mariboru.

Source
STA
Back to top button