Na srečanju Združenja Manager z Janšo o razmerah v gospodarstvu

Združenje Manager bo danes pripravilo tradicionalno januarsko srečanje, ki pa bo zaradi epidemije potekalo prek spleta. Osrednji gost bo premier Janez Janša, s katerim se bodo pogovarjali o razmerah v družbi in gospodarstvu.

Predsednik vlade bo z izvršno direktorico Združenja Manager Petro Juvančič spregovoril o dosedanji pomoči gospodarstvu s protikoronskimi paketi, o nacionalnem načrtu za okrevanje in odpornost ter drugih temah, pomembnih za slovensko gospodarstvo, so sporočili iz kabineta predsednika vlade.

Na srečanju bodo gostili tudi dolgoletnega direktorja Instituta Jožef Stefan Jadrana Lenarčiča, s katerim se bodo po navedbah združenja pogovarjali o prihodnosti, vrednotah in njihovi vlogi v sedanjih razmerah v družbi in v prihodnje ter o tem, kako zagotoviti razvojno naravnano in solidarno družbo, družbo blaginje.

Podelili bodo tudi priznanja Združenja Manager. Priznanje za življenjsko delo na področju menedžmenta bo prejel predsednik uprave Nuklearne elektrarne Krško Stane Rožman, ki je po navedbah združenja “s svojim delom, poklicno potjo in osebnostjo pustil neizbrisen pečat v slovenskem gospodarskem okolju”.

Source
STA
Back to top button