RekreacijaSlovenija

Na Mariborskem Pohorju ob smučiščih vrata odpira še Bike park

Poudarki zgodbe
  • Brezplačno hitro testiranje bodo danes organizirano izvajali na spodnji in zgornji postaji gondole med 8. in 12. uro, testa pa ne potrebujejo obiskovalci s potrdilom, da so že preboleli bolezen, ali z dokazilom o cepljenju. Pred vstopom v gondolsko kabino je tudi letos obvezno pranje koles, so še dodali.

Mariborsko Pohorje bo od danes še bolj živo, saj bo ob nadaljevanju smučanja vse do doline vrata odprl še Bike park Pohorje. Kot so sporočili iz Marproma, bo imel ta prilagojen odpiralni čas, in sicer danes in v nedeljo, med 12. in 16. uro, ko bodo mogoči spusti po progi Red line, gondola pa bo v omenjenem času krožila neprekinjeno.

Za zdaj bo v priljubljenem parku gorskih kolesarjev na voljo le ena proga, zato bodo veljale nižje cene dnevnih vozovnic, obisk pa bo mogoč tudi z letno vozovnico.

Od danes bo na blagajni pod Pohorjem moč kupiti enotno sezonsko vozovnico Gravity card, ki sicer sezono omejuje za čas od 3. aprila do 7. novembra, a bodo njeni imetniki ob nakupu dnevnih vozovnico do takrat doplačali le pet evrov.

Omenjene enotne kolesarske vozovnice bodo letos veljale v 22. evropskih parkih, vse informacije o njej pa so dostopne na spletni povezavi gravity-card.com.

Ob tem v Marpromu pred skorajšnjim odprtjem mariborskega kolesarskega parka obiskovalce znova opozarjajo, da je za prevoz z gondolo potrebno imeti negativen test na Covid-19, ki ni starejši od sedmih dni.

 

Source
sta.si

Povezani Članki

Back to top button