Lokalno

V Tivoliju danes Čarobni dan

V ljubljanskem parku Tivoli bo danes potekal Čarobni dan, ki ga vsako leto organizira Zavod Zaupanje. Na dogodku, ki je namenjen predvsem družinam, bodo obiskovalci lahko sodelovali na otroških ustvarjalnih in športnih delavnicah, na čarobnem odru pa bodo nastopili tudi slovenski pevski in plesni ustvarjalci, med njimi Trkaj in Dunking Devils.

 

 

Med nastopajočimi bodo tudi Omar Naber, Alenka Gotar, Žiga Lakner, Anže Šuštar, Flipping art, Pepel in kri ter drugi. Kot so sporočili z zavoda, se bodo otroci ob sprehodu po čarobnih deželah lahko preizkusili v različnih aktivnostih, kot so plezanje po plezalni steni, skakanje po napihljivem gradu in trampolinih, spoznavanje eksotičnih živali. Preizkusili se bodo lahko v tenisu, nogometu, atletiki in drugih športih.

Spoznavali bodo lahko svet plesne umetnosti, baleta, solo petja in še številnih glasbenih umetnosti. Prav tako bodo ustvarjali z barvicami, izdelovali figurice in se igrali z vodnimi balončki, skupaj s starši pa bodo lahko preizkusili tudi svoj spomin s poletno igro spomina.

Kot vsak Čarobni dan bo tudi letošnji dobrodelno obarvan. Zavod Zaupanje bo namreč s pomočjo pokroviteljev in partnerjev obdaril otroke iz socialno ogroženih družin, da bodo lahko obiskovali različne tečaje in druge zunajšolske aktivnosti. Partnerji dobrodelne akcije so med drugim Boksarska akademija za otroke, Plesni klub Bolero, Športno društvo Gib, Kotalkarski klub Zvezda, Rugby klub Ljubljana, Plezališče Tivoli in Klub glasbenikov Gis.

Source
STA

Povezani Članki

Back to top button