LokalnoZanimivosti

V Kopru danes več kot 80 starodobnikov

Zavod za mladino, kulturo in turizem Koper in Društvo Adria Classic Koper organizirata dogodek imenovan Starodobniški klepet ob kavi, ki bo popestril današnji dopoldan v Kopru. Na Titovem trgu in v Verdijevi ulici se bo ob tej priložnosti zbralo več kot 80 starodobnih vozil, so zapisali na spletni strani zavoda.

 

Na dogodku bodo lastniki avtomobilov na voljo za odgovore na vprašanja obiskovalcev, veliko pa bo tudi priložnosti za fotografiranje, so dodali organizatorji. Starodobniki se bodo zbrali med 8.30 in 12. uro.

Ob tem bo Zavod za mladino, kulturo in turizem Koper poskrbel za pozni zajtrk. Obiskovalcem se bodo predstavili lokalni ponudniki s produkti, ki so naprodaj v trgovini Turistično-informacijskega centra v Pretorski palači. Na voljo bodo lokalne dobrote, od omlet z istrskim tartufom in oljčnih namazov na domačem kruhu do oliv in marmelad iz istrskega sadja. V bralnem kotičku pa bodo na voljo brezplačni izvodi lokalnega časopisa.

Starodobniški klepet ob kavi je tradicionalno srečanje, ki ga v društvu Adria Classic Koper organizirajo že več let in pomeni tudi odprtje sezone.

Source
STA
Back to top button