HeadlineAktualnoLokalnoKultura

Poletna delavnica sporazumevalnih veščin

Javni sklad Republike Slovenije za kulturne dejavnosti v okviru projekta Pridobivanje dodatnih znanj za mlade na področju kulturnih dejavnosti organizira poletno delavnico sporazumevalnih veščin. Potekala bo v osmih srečanjih preko videokonferenčnega sistema Zoom, v obdobju med 21. 6. in 7. 7. 2021 od 14.30 do 17.30. Skupina je omejena na 15 udeležencev.

 

V sklopu izobraževalnih modulov bodo slušatelji pridobili osnovna znanja s področja splošnega in poslovnega sporazumevanja, govorice telesa, javnega nastopanja ter osnov poslovnega bontona. Zaradi pomembnosti obvladovanja tehnologije, bo del izobraževanja namenjen tudi spoznavanju sodobnih pristopov, ki se uporabljajo na področju informacijskih tehnologij.

Prijave so možne do 21. 6. 2021 do 14. ure na tej povezavi.

Program bo izvajala Darja Marinčič, magistra znanosti za področje mednarodnih in diplomatskih študij. Kot predavateljica na področju medijev, medijske pismenosti in mehkih veščin svoje znanje deli z učenci doma in v tujini. Pri svojem delu združuje kombinacijo akademskega znanja in poslovne prakse.

Dodatne informacije glede delavnice so dostopne na spletni strani ali na 01/24 10 510.

Source
Javni sklad RS za kulturne dejavnosti

Povezani Članki

Back to top button