Ali bo na območju Arrigonija zaživelo prizorišče za mlade?

Napoved dogodka

V Izoli bo potekal prvi uradni glasbeni dogodek na območju bivše Tovarne Arrigoni (blizu dimnika). Po zaprtju Gaviolija, DiscoPlaneta in Tivolija je celotna regija ostala brez resnega prizorišča za mladinske plesne dogodke. Premiki se dogajajo v Kopru, kjer se bo občina lotila obnove Libertasa, ki bo služil kot prizorišče za mladinske in druge dogodke. Podobna prihodnost se piše tudi v Piranu, kjer si prizadevajo oživeti pred kratkim obnovljeno skladišče soli (Grando, Monfort), za katerega Občina Piran še mora pridobiti uporabno dovoljenje. Organizatorji dogodka pravijo, da se mladi v Izoli, po izgubi monumentalnih prostorov, kot je bil Gavioli, ne bodo predali dezertaciji, ki jo je tam zapustila pretekla politika.

Tovarna Kulture je kulturno-umetniško društvo, ki se primarno ukvarja s promocijo lokalnih artistov in organizacijo dogodkov na degradiranih območjih. Društvo sestavlja skupina mladih obrazov z različnih kulturno-umetniških področij. Na dogodku bodo nastopili mladobudni Dj-upi iz kolektiva Looped. Dash, Saints of Florence in VCTM, ki bodo v Arrigoni v modernih elektronskih ritmih, do dobra raztresli. Ples se bo nadaljeval v Canavi na Izolski rudi do 5. ure zjutraj. Afterparty bo brezplačen za vse obiskovalce dogodka.  Dogodek je omejen na 200 obiskovalcev. Gre za eden v nizu treh manjših pop-up eventov v treh večjih istrskih občinah na katerih bodo promovirali bodoči festival.

𝙇𝙄𝙉𝙀 𝙐𝙋
DASH 20.00–21.00
SAINTS OF FLORENCE 21.00-22.00
VCTM 22.00-23.00


𝙑𝙎𝙏𝙊𝙋𝙉𝙄𝘾𝙀
Predprodaja:
– Študentje_ke: 5 €
– Ostali: 7 €

Na dan dogodka: 7€

Na voljo je 200 vstopnic. V predprodaji jih lahko po zgoraj navedenih cenah kupite v Klubu izolskih študentov in dijakov na Cankarjevem drevoredu 50 v Izoli.

Uradne ure: četrtki in sobote med 18. in 20. uro.

Link do eventa : https://fb.me/e/2YhD7FG45

 

 

Source
Arrigoni fest
Preverite tudi
Close
Back to top button