Goat Story na Kickstarterju s kavnim mlinčkom do skoraj milijona evrov

Poudarki zgodbe
  • Kot je na strani projekta na Kickstarterju zapisal vodja dizajna pri Goat Story Luka Pirnat, so želeli v Arcu združiti uporabniško izkušnjo električnega mlinčka s kakovostjo in vsestranskostjo ročnega mlinčka.

Slovenska ekipa Goat Story, ki je zaslovela s kavno skodelico Goat Mug, je na Kickstarterju ponovno zadela v črno, tokrat s kavnim mlinčkom. Na globalni platformi za množično financiranje so za mlinček Arco do konca kampanje s pomočjo 3011 podpornikov namreč zbrali 972.599 evrov.

V tokratnem projektu je ekipa Goat Story ustvarila kavni mlinček, ki združuje prednosti električnega in ročnega mlinčka. Kot je na strani projekta na Kickstarterju zapisal vodja dizajna pri Goat Story Luka Pirnat, so želeli v Arcu združiti uporabniško izkušnjo električnega mlinčka s kakovostjo in vsestranskostjo ročnega mlinčka.

Ljubitelji različnih načinov priprave se bodo lahko vsakič znova odločili, kakšen napitek si bodo pripravili, saj se bo mlinček ponašal s 180 nastavitvami mletja – od ekstra fino mlete turške kave do bolj grobo mlete kave, za pripravo s hladno vodo, je razvidno iz zapisov na strani projekta.

Če bo šlo vse po načrtih ekipe, bodo podporniki svoje nove mlinčke za kavo prejeli junija, še napovedujejo v Goat Story.

Ekipa je svojo zgodbo sicer začela že leta 2014, ko so konec leta prav na Kickstarterju zasloveli s kavno skodelico v obliki kozjega roga, s katero so zbrali več kot 450.000 dolarjev.

Tokratna kampanja, s katero so ciljali na 50.000 evrov, je njihova tretja, že od začetka pa je njihov cilj raziskovanje na področju posebnih kav, bodisi praženje kave v lasni mikro pražarni bodisi razvijanje opreme za lažjo pripravo okusnejše kave.

Source
STA
Back to top button