Agencija Spirit bo podelila nacionalno priznanje za poslovno odličnost

Javna agencija za spodbujanje podjetništva Spirit Slovenija bo danes podelila priznanje RS za poslovno odličnost za leto 2020. Namen nagrade je podpirati in spodbujati stalne izboljšave, napredek ter izmenjavo dobrih praks in znanja v organizacijah ter tako zvišati njihovo konkurenčnost. V sklopu podelitve bo tudi okrogla miza.

Za priznanje, ki ga bodo letos podelili 23., se lahko potegujejo organizacije iz zasebnega in javnega sektorja. Vloge prijaviteljev oceni skupina neodvisnih ocenjevalcev, ki jo določi razsodniška skupina.

Postopek ocenjevanja med drugim sestavlja večdnevni obisk v podjetju, v sklopu katerega ocenjevalna skupina izvaja intervjuje z zaposlenimi v podjetju. V zaključku ocenjevanja na podlagi vseh zbranih podatkov in predpisane metodologije nato pripravi končno oceno.

Del večernega dogodka bo tudi okrogla miza, na kateri bodo po navedbah Spirita sodelovali svetovno priznani in večkrat nagrajeni industrijski oblikovalec Oskar Kogoj, specialistka ginekologije in porodništva, izbrana za Mojo zdravnico leta 2020, Hatije Ismaili, predsednik Kluba slovenskih podjetnikov ter soustanovitelj in tehnični direktor podjetja Dewesoft Jure Knez ter predsednica uprave podjetja Thermana Laško in prejemnica letošnjega priznanja Artemida Združenja Manager Mojca Leskovar.

Lani so priznanje podelili družbi Lotrič Meroslovje, ki je prejela mednarodni certifikat odličnosti EFQM s petimi zvezdicami. Certifikat je prejela tudi družba Termoelektrarna Brestanica.

Source
STA
Back to top button