Megafon.si se predstavi

Megafon.si je ustanovljen z namero, da v slovensko medijsko krajino vnesemo aktualne novice iz domačih in tujih logov. Ustanovilo ga je podjetje AK NET d.o.o., povezana družba s podjetjem ELTA d.o.o., ki je na domačem telekomunikacijskem trgu prisotno dlje kot trideset let.

Trudimo se biti zanesljiv neodvisni ponudnik novičarskih vsebin na digitalni in multimedijski platformi. Bralcu nudimo vpogled v svet novic skozi presek različnih domačih in svetovnih ponudnikov novic. Servis novic, ki ga pripravljamo na spletni platformi je popolnoma brezplačen.

Zavezani smo nepristranskemu poročanju oziroma posredovanju novic. Zagovarjamo in udejanjamo idejo nepristranskosti. Članki in vsebine niso in ne bodo bili podvrženi politični, gospodarski ali državni prisili, z namenom popravljanja ali umeščanja vsebin objavljenih na naših spletnih platformah.

Naš namen je, da bralcu oziroma obiskovalcu naših spletnih vsebin, ponudimo širok nabor produktov, ki mu omogočajo lažji dostop do želene informacije ali podatki.

V naslednjih mesecih nameravamo poleg novic vzpostaviti še informativni TV program, ki mu bomo sčasoma dodajali avtorske prispevke in oddaje, portal za avdio vsebine ter portal za poglobljene in raziskovalne novinarske vsebine – vse to in še več v sklopu Megafon.si. Spremljajte nas in rastite skupaj z nami.

Vaše pripombe, mnenja, kritike in tudi pohvale bodo dobrodošle na info@megafon.si.

Ekipa Megafon.si

Back to top button