HeadlineAktualnoSlovenijaPišemo

Dnevnik domoljubov

Dnevnik za promocijo tradicionalnih vrednot 6. Del

27. 9. 2021

 

 

Dolgo nisem nič zapisal. Nisem imel časa. Že ves teden dvakrat na dan po štiri ure dežuram na Povšetovi pred zaporom. Vsi veste zakaj, ampak naj bo zapisano – krvavordeča udbaška tovarišija je zaprla Urbana Purgarja, domoljuba vseh domoljubov. Slovenija je edina država na Svetu, ki zapira odgovorne urednike medijev. Pa ko bi ga vsaj aretirali zaradi vsebine, ki jo ustvarja na Nacionalni tiskovni Agenciji. Ne, oni ga zaprejo zaradi nASiLniŠtVa. Naj mi, prosim, nekdo razloži – od kdaj je domoljubje nasilje? Samo zato, ker je bil prisoten na antiproslavi ob Dnevu državnosti (niti ni imel oblečenega jopiča!) so ga zaprli za 5 mesecev. Očitno je Urban s tem nadse priklical najbolj temačne sile kontinuitete, ki so ga ekspresno sprocesirale. Levuharji poskušajo sprožiti tudi govorice, da je Urban pretepal svojo bivšo partnerko in je zato v zaporu. Pravi domoljub nikoli ne dvigne roke nad šibkejše – no, razen če so kulturno-marksistični anarhisti v službi judeoglobalistov, potem se oprosti. Kakorkoli, vsak pravi ljubitelj naše domovine Slovenije bo doniral za Urbanovo pravno pomoč. Sredstva lahko nakažete na tekoči račun Nacionalne tiskovne agencije ali Društva za promocijo tradicionalnih vrednot (Urban več ni predsednik, da zaradi medijskega in krivosodnega linča ne bi škodoval dobremu imenu društva. Če ima kakšen pošten desničar kaj odveč časa poleg svoje službe, naj se prijavi na razpis, predsednika potrebujemo!). Političnega pregona nad biserom Urbo namreč še ni konec, kmalu ga čaka še zaključek obravnave, kjer mu grozi še dodatnih 7 mesecev zapora. Zdrži, Urban, mi smo s tabo! Kot pravi prvo Petrovo pismo 3, 17: ˝Če že hoče Božja volja, je pač bolje, da trpite zaradi dobrih kakor zaradi zlih del!˝ Domoljubje ni zločin!

 

Ko smo že pri zlih delih – nekaj si jih je privoščila tudi naša (do sedaj najboljša) sestava vlade od demokratične prenove. V takšnem primeru, ko vlada (tudi če po nesreči) sprejme odloke, ki kršijo osnovne človekove pravice do obiska trgovin, je dolžnost vsakega pravega katoliškega domoljuba, da se upre. Tudi zato sem se pridružil sredinim (in nikakor petkovim!) protestom proti PCT pogojem, ki nam odvzemajo osnovne svoboščine, ki so jih uvedle nacionalne države v 19. stoletju – ugodje v zameno za trdo prigaran denar. Če se boste tudi vi pridružili pravičnim protestom, me pocukajte za rokav. Verjetno bom nekje v bližini praporja Scutum Fidei (ščit vere). Kako pa smo lahko prepričani, da gre za upravičene proteste? Enostavno. Preštejte slovenske zastave na sredinih protestih in jih primerjajte s številom slovenskih zastav (0) ob petkih. Protest proti PCT pogojem je torej DOMOLJUBEN!

 

Da ne bom pisal samo o metapolitiki, naj se dotaknem še športa. Čestitam slovenski reprezentanci v prvorazrednem športu (za razliko od drugorazrednega nogometa) – odbojki – za odlično predstavo na Evropskem prvenstvu. Hvala, da nas s svojo požrtvovalnostjo in nečefursko zasedbo vsakič znova delate ponosne. Čestitam tudi voditeljici Sanji Modrić, ki je naredila vse, kar je bilo v njeni moči. Odvodila je tekmo in oblekla dres, kot ga je že v preteklosti, ko je bilo treba zmagati. A uroka judeoglobalistov zaradi ”Srboslavije” v upravi Odbojkarske zveze Slovenije, ni mogla razbliniti. Napaka v sistemu se je zgodila, ko je nek fenomen na zvezi določil, da v finalu reprezentanca obleče dres z zeleno progo. Ko so nas Rusi v skupini ”razbili” s 3 : 0, smo imeli na sebi zelene drese. V osmini smo imeli modre, v četrtini bele, v polfinalu smo spet oblekli modre. Logično naj bi bilo, (na to pred tekmo seveda nisem opozoril, ker nisem niti pomislil, da se lahko zgodi tak fiasko), da bomo v finalu beli. Saj so bili Srbi modri. Tudi košarkarji so imeli v finalu na sebi bele drese. Da se razume. Košarkarska zveza Slovenije je potrebovala 25 let, da je ugotovila, da z zeleno barvo ne pridemo nikamor. Zato so drese obarvali v zmagovalne SLOVENSKE barve. Ko so jih zamenjali, je takoj padla zlata medalja. Kot vidite; tudi nogometaši imajo boljše rezultate, ko zelena barva ni prisotna.

 

Domoljublje ni zločin! Urba, drži se, mi smo s tabo!

 

Satirični besedilo avtorja, ni nujno stališče uredništva Megafon.si

Source
Jaka Virant

Povezani Članki

Back to top button