O nas

Obstajamo zaradi vas

Osnovno vodilo našega delovanja je želja po obveščanju naših bralcev o aktualnem dogajanju doma in po svetu ter predstavitev pogledov verodostojnih sogovornikov na težave s katerimi se kot družba soočamo in izzive, ki nas še čakajo v prihodnje.

Jutri bomo še boljši

Zavedamo se objektivnih omejitev s katerimi se mediji soočamo pri opravljanju našega poslanstva. Zato bomo neprestano težili k razvoju vsebinskih in tehničnih rešitev za to, da jih odpravimo ali omejimo njihov vpliv. Zato, da bomo jutri še boljši.

Smo družbeno odgovorni

Upoštevamo interese širše družbene skupnosti ter  okolja in z aktivnim vključevanjem v obliki medijskega pokroviteljstva prispevamo k razvoju pozitivnih vrednot, športa, kulture ter inovativnih oblik dostave verodostojnih infomracij svojim bralcem. Prisluhnemo tudi človekoljubnim pobudam in jih v okviru svojih zmožnosti podpremo tako vsebinsko kot tudi s pokroviteljskimi oglasnimi donacijami.

Znamo prisluhniti

Smo medij, ki od svojih bralcev in splošne javnosti pričakuje tudi povratno infromacijo. Želimo vzpostaviti dvosmerno komunikacijo z družbeno skupnostjo. Cenili bomo vsako preverljivo infromacijo, ki nam jo dostavite z namenom, da se z našo pomočjo javnost seznani z dogodki, trendi in informacijami, ki so pomembni za zaščito javnega interesa ter človekovih pravic.

 

 

 

Back to top button