Gary Barlow namignil na možnost popolne združitve Take That

Poudarki zgodbe
  • Peterica je skupino ustanovila leta 1990. Prvi jih je leta 1995 zapustil Williams, preostali štirje člani pa so nadaljevali s svetovno turnejo, posneli še zadnji singel How Deep Is Your Love in se razšli leta 1996.

Britanski glasbenik Gary Barlow je za časnik Daily Mirror namignil, da bi se lahko Take That kmalu ponovno združili v izvirni petčlanski postavi. Od leta 2014 namreč Take That tvorijo le še Barlow, Howard Donald in Mark Owen, kmalu pa naj bi se jim ponovno pridružila tudi Robbie Williams in Jason Orange.

Barlow (50) je o ponovni celoviti združitvi nekdaj izredno priljubljene fantovske zasedbe Take That za Daily Mirror spregovoril v ponedeljek. “Mislim, da bo do tega prišlo, mislim, da bo. To je eden od izzivov, ko si v bandu. Ne veš, kaj se bo zgodilo od albuma do albuma, in to je luštno. Take That je zelo varen prostor, luštno okolje. Zdi se kot varen pristan. Gre za kraj, v katerega se vrneš, ko imaš dovolj poigravanja naokrog in je čas za vrnitev domov,” je izjavil glasbenik.

Peterica je skupino ustanovila leta 1990. Prvi jih je leta 1995 zapustil Williams, preostali štirje člani pa so nadaljevali s svetovno turnejo, posneli še zadnji singel How Deep Is Your Love in se razšli leta 1996.

Nato so bili povabljeni k snemanju dokumentarca o skupini z naslovom Take That: For The Record in leta 2005 je ponovno dozorela odločitev o združitvi skupine brez Williamsa. Ta si je v vmesnem času zgradil uspešno solo kariero, leta 2010 pa se je Take That ponovno pridružil pri nastajanju šestega studijskega albuma Progress.

Ko je Williams leta 2014 drugič postal očka, se je od skupine ponovno poslovil, a je pristal na priložnostne nastope. Denimo leta 2018 na finalu X Factorja in pa na lanskem spletnem koncertu za Meerkat Music, na katerem so sredi zaprtja z Barlowom, Donaldom in Owenom skupaj zapeli iz varnih zavetij svojih domov, navaja Daily Mirror.

Prav tako od leta 2014 pa s skupino ne sodeluje več Orange. Pojasnil je, da po turneji albuma Progress ni več čutil, da je biti član Take That tisto, kar si želi početi v življenju. Leta 2018 je Donald dejal, da se Orange preostalim članom skupine ne javlja na telefon in da ne ve, ali se jim bo še kdaj pridružil v prihodnosti. “Če si bo slučajno premislil, pa je vselej dobrodošel,” je dodal.

Source
STA
Back to top button