Cameron Diaz po dolgem premoru v Netflixovi komediji z Jamiejem Foxxom

Po desetih letih premora se ameriška igralka Cameron Diaz jeseni vrača z akcijsko komedijo Back in Action (Spet v akciji). Prve fotografije iz filma je na spletu nedavno objavil pretočni ponudnik Netflix. V filmu, ki so ga napovedali za 15. november, bo nastopila skupaj z igralcem Jamiejem Foxxom, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

“Tako dobro se je vrniti,” je Cameron Diaz zapisala na Instagramu.

V filmu v režiji Setha Gordona sta Diaz in Foxx odigrala nekdanja tajna agenta, ki sta svojo službo zamenjala za mirno družinsko življenje. Nato pa par razkrijejo in ga povlečejo nazaj v svet vohunjenja. V filmu so med drugim zaigrali še Glenn Close, Kyle Chandler in Andrew Scott.

Snemanje je zasenčila Foxxova bolezen. Po navedbah njegove družine so morali oskarjevca aprila lani zdraviti na kliniki zaradi zdravstvenih zapletov, kaj natančno je bil razlog, Foxx in njegova družina niso razkrili. Julija lani je sicer svojim oboževalcem v videu razložil, da je “šel skozi pekel”.

Diaz je nazadnje nastopila v muzikalu Annie iz leta 2014, prav tako skupaj s Foxxom, zatem se je iz filmskega posla umaknila. Leta 2015 se je poročila s kitaristom skupine Good Charlotte Benjijem Maddenom, s katerim ima dva otroka.

Back to top button