Na celjskem sejmišču sejem pompoznih dogodkov Pomp

Na celjskem sejmišču bo danes in v nedeljo potekal drugi sejem pompoznih dogodkov Pomp, ki prinaša vse potrebno za organizacijo poročnega dne, maturantskega plesa, obletnice in novoletne zabave. Gre za butični sejem, kjer se bodo med drugim predstavili ponudniki od frizerjev, fotografov, cateringa in animatorjev do zlatarjev in cvetličarjev.

Kot so še sporočili iz družbe Celjski sejem, bo na Pompu na voljo tudi velika ponudba poročnih in slavnostnih oblačil s sejemskimi popusti, kot tudi prstanov in nakita. Predstavili se bodo številni organizatorji porok in drugih slovesnih dogodkov, glasbene skupine in animatorji. Med sejmom bodo potekale tudi delavnice, med drugim za oblikovanje frizur in ličenje.

Poleg tega bodo na sejmu prvič predstavili kreativni marketing – inovativen pristop, kjer bosta celjski podjetnici združili moči s 17 različnimi butičnimi ponudniki. Organizirali bosta tudi okroglo mizo o ključnih temah v slovenski modni industriji in o tem, kako se urediti za slovesni dogodek.

Letošnja sejemska sezona se bo na celjskem sejmišču sklenila s sejmom Sloverotika, ki bo 24. in 25. novembra.

Preverite tudi
Close
Back to top button