AMZS odprl nov center v Novem mestu

AMZS je danes v Novem mestu uradno odprl vrata svojega novega centra, kjer lahko člani AMZS in drugi vozniki opravijo tehnične preglede vseh kategorij vozil, registracijo in zavarovanje vozil. V centru je mogoče urediti tudi mednarodne dokumente ter vse v zvezi s članstvom AMZS, so sporočili z omenjene zveze.

 

 

V neposredni bližini Supernove Qlandia Novo mesto sta danes predsednik Avto-moto zveze Slovenije (AMZS) Andrej Brglez in direktorica AMZS Lucija Sajevec skupaj z županom Mestne občine Novo mesto Gregorjem Macedonijem uradno odprla novi center AMZS.

V novem centru, ki deluje od začetka leta, lahko vozniki opravijo tehnični pregled za vse kategorije vozil, vključno s kontrolo tahografov, ter registracijo in zavarovanje vozil. Prav tako lahko uredijo vse v zvezi s članstvom v AMZS in mednarodne dokumente, kot so mednarodno vozniško dovoljenje, dovoljenje za vožnjo tujega vozila v tujini, karnet, kupijo pa lahko tako slovenske, kot tudi avstrijske ter švicarske vinjete, pa tudi eko nalepke za nemška mesta.

Brglez je omenil pomen novega in sodobnega centra za širše območje Novega mesta in prometno varnost. “Prizadevanje za prometno varnost je eno temeljnih poslanstev AMZS, eden od pogojev za varno udeležbo v prometu pa je tehnično brezhibno vozilo,” je dajal. Direktorica AMZS Lucija Sajevec je ob tem dodala, da bo v novem centru za strokovno in kakovostno opravljanje storitev skrbelo enajst zaposlenih.

Poleg centra na Otočcu, ki deluje od leta 1974, je to drugi AMZS center na Dolenjskem, ter 30. v Sloveniji.

Source
STA
Preverite tudi
Close
Back to top button