Bentley predstavil nov model za 400 britanskih funtov

Britanski proizvajalec luksuznih vozil Bentley je zagnal proizvodnjo novega modela, ki stane manj kot 400 britanskih funtov. Žal pa ne gre za jeklenega konjička na štirih kolesih, pač pa za otroški tricikel.

Model otroškega tricikla so poimenovali bentley trike, v tovarni Bentley pa so ga opisali kot kombinacijo elegance, funkcionalnosti in zelo prilagodljivega dizajna, na spletni strani poroča ameriški portal motor1.

Bentley trike, ki je namenjen malčkom, starejšim od leto dni, stane natanko 395 britanskih funtov, na voljo pa je v več barvah Benteleyeve palete, tako da lahko ponosni lastniki enega od modelov osebnih avtomobilov bentleya svoj avtomobil barvno uskladijo tudi s triciklom potomcev.

Sedež bentleyevega tricikla je mogoče obrniti za 180 stopinj samo s pritiskom na gub, z rastjo malčka pa je mogoče prilagoditi tudi stopalke za noge, ki jih je na koncu mogoče v celoti odstraniti, kar bentleyevemu triciklu na koncu omogoča tudi preobrazbo v otroško kolo. Prav tako je mogoče odstraniti naslonjalo za hrbet, ročko za potiskanje ter varnostne pasove.

Glede na starost otroka je mogoče bentley trike spremeniti v šest različnih oblik. Opremljen je z 12 varnostnimi elementi, zaradi česar je tricikel po navedbah proizvajalca “daleč najbolj sofisticirani tricikel na tržišču”.

Source
STA
Back to top button